Skip links

Passa på att prova på Klarna in-store

Varför ska du ha Klarna In-store?

Genom att erbjuda dina kunder smidiga sätt att betala ökar din försäljning. Prova på Klarna in-store. Ingen avgift från JobOffice Kassa fram till 29 februari 2020.

Krångliga kreditansökningar gör att kunder inte slutför köpet och vissa konsumenter vill inte att en kreditupplysning ska genomföras. Med In-store slipper kunden det och ser direkt om de kan finansiera sitt köp. Och kunden slipper även obekväma samtal med butikspersonalen.

Kundens integritet är skyddad. Känslig information som till exempel årsinkomst eller adress behöver inte uppges till butikspersonalen. Kunden väljer själv betalmetod och all information anges i kundens egna mobiltelefon eller webbläsare. Där finns dessutom detaljer om finansieringerbjudanden och en total översikt för köpet, månadskostnaden och en tydlig specifikation. Flera konsumtenter skulle gärna handla oftre i butik om de hade en enkel lösning att kunna betala mot faktura. Perfekt nu när högtiderna börjar rulla.

Kunden får även Klarnas efterköpsupplevelse precis som vid ett online-köp. Det innebär till exempel att köpet blir synligt i Klarnas app och att det går att snooza en betalning. Med Klarna In-store ger du dina kunder valmöjligheten att även använda faktura eller delbetalning direkt i butiken.

Så här går det till

1. Välj Klarna i kassan och skriv in kundens mobilnummer.
2. Be kunden klicka på länken i sms:et.
3. Be kunden välja betalsätt, dela upp eller betala senare.

Och på ett kick är köpet genomfört och ett kvitto har skrivits ut i kassasystemet.
That´s Smooth!