Skip links

Få första månaden helt gratis

Testa helt gratis innan du bestämmer dig

Har du redan ett kassaregister och funderar på att byta? Eller är du bara nyfiken hur JobOffice Kassa skulle fungera i din verksamhet?

Vad ingår?

  • JobOffice Kassa med full funktionalitet helt gratis i 1 månad.
  • Kontrollenhet för Skatteverket inbyggt i kassan.
  • Fria uppdateringar av kassan och säkerhetskopiering till molnet.
  • Fri och obegränsad användarsupport på telefon, e-post och chatt.
  • Chattsupport både kvällar och helger.
  • Kom igång hjälp och utbildning i kassan online.

För mer information anmäl intresse eller kontakta oss på telefon 0104 – 100 100
Anmäl intresse

Erbjudandet gäller tillsvidare och endast nya kunder. Du kan endast utnyttja erbjudandet en gång per organisationsnummer och licens. Har du flera kassor under samma bollag kan du utnyttja erbjudandet en gång per kassa. Du kan använd befintlig utrustning eller köpa till det du behöver. All support och kom igång hjälp sker online eller över telefon. Support på affärssystem, integrationer, kortterminaler, datorer eller annan egen utrustning ingår inte. Erbjudandet kan kombineras med vissa andra erbjudanden från JobOffice AB, kontakta vår support för mer info.

Är du redo?

Använd din befintliga utrustning och kom igång redan idag.

  • Kassadator – Använd egen utrustning eller köp det du behöver. JobOffice Kassa fungerar på nästan alla Windows 7 eller senare PC
  • Kvittoskrivare – Vi rekommenderar kvittoskrivare av märket Star. Men har du en av annat märke är det högst troligt att den fungerar
  • Kortterminal – JobOffice Kassa har stöd för kortterminaler från Nets, Verifone och Bambora. Har du redan en kassakopplad terminal kan du i de flesta fall ansluta den direkt
Anmäl intresse

Frågor och svar

Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss.

Anmäl intresse till oss så hjälper vi dig komma igång.

Ja. Det enda du behöver göra är anmäla vilket licensnummer du har i kassan får att ta del av erbjudandet.

 

Eventuella avgifter och transaktionsavgifter för exempelvis ansluten kortterminal, Swish, Klarna, mm. från andra leverantörer täcks inte av erbjudandet.

Efter den första gratis månaden löpt kan du antingen välja att fortsätta med kassan men helt obundet. Du betalar kassan till full pris på ett abonnemang som löper från månad till månad med 1 månads uppsägning.

 

Gör du inget aktivt val om att fortsätta kommer din kassalicens löpa ut när din 1 månad prövotid är över.

Vill du inte fortsätta med kassan behöver du inte göra något. Din licens för kassan löper ut automatiskt.

 

Du bör spara en säkerhetskopia av ditt företag för bokföring men som även kan användas i framtiden ifall du vill använda kassan igen.

Just det här erbjudandet är endast för nya kunder. Men vi har ofta andra erbjudanden och kampanjer på gång. Kontakta gärna vår support för att få veta vad som är på gång just nu.

Nej. Med vårt inbyggda Demobolag kan du endast göra test-försäljning på ett demobolag. Med kampanjen kan du gör skarp försäljning på ditt egna bolag med din riktiga utrustning, kortterminal, Swish, osv.

Ja du kan testa så länge du vill helt gratis med Demobolaget. När du är redo kan du gå över till ditt skarpa bolag och aktivera erbjudandet.

 

Observera att kampanjen är tidbegränsad så anmäl ditt intresse till oss om du vill ta del av erbjudandet. Du kan sedan testa med Demobolaget.

Du kan använda allt vi har att erbjuda i kassan helt gratis så länge erbjudandet gäller.

Det betyder att du kan ansluta din kortterminal. Använda befintliga Swish och Klarna avtal om du har det.

 

Du kan även integrera kassan till ett av våra många affärssystem som vi stöder eller en av våra andra partnerintegrationer. För mer avancerade integrationer kan uppsättningskostnad tillkomma.

JobOffice Kassa fungerar lika bra på en POS kassadator med pekskärm som en vanlig dator eller laptop med mus och tangentbord.

 

Så länge du har Windows 7 eller senare och minst 4GB RAM minne så kan du använda JobOffice Kassa.

 

Är du osäker kontakta gärna vår support så hjälper vi dig kontrollera din dator.

För kassakopplade kortterminaler stöder vi terminaler från leverantörerna Nets, Verifone eller Bambora.

 

Har du redan en kassakopplad eller fristående kortterminal från en av dem kan du i de flesta fall bara ansluta den till JobOffice Kassa direkt.

 

Kontakta vår support om du är osäker.

Vi rekommenderar kvittoskrivare från Star och streckkodsläsare från Honeywell. Men JobOffice Kassa är gjord för att stöda den vanligaste butiksutrustning så har du något annat märke är det högst troligt att den kommer fungera utan problem.

 

Kontakta oss gärna om du är osäker på om din utrustning kommer fungera.

För mer information anmäl intresse eller kontakta oss på telefon 0104 – 100 100
Anmäl intresse