Skip links

Dynamics NAV – en stabil vardag utan problem.

När du vill ha det bästa för din verksamhet

Programvaran JobOffice Kassa och Microsoft Dynamics NAV är byggd med samma verktyg och teknologi vilket ger dig en stabil vardag utan problem.

kvitto i kassa
Leverera varor mot följesedel där en försäljningsorder skapas i NAV för senare fakturering.
NAV kvitto
Sök fram kvitton på en mängd olika sätt om kunden tappat kvittot och behöver göra en retur.
se alla försäljningsorder
Se alla kunder med varje kunds försäljningsorder som du enkelt kan hämta in till kassan och låta kunden betala.

För 797 kr per månad via autogiro utan bindningstid får du en tjänst smartare än de flesta

Det här hjälper Dynamics NAV dig med

– JobOffice Sync Center, en medföljande extern programvara, kommunicerar med NAV enligt den schemaläggning du anger i inställningarna.

 

– Alla artiklar, produktgrupper och priser hämtas per automatik där du själv anger hur dina priser i kassan skall presenteras. Säljer du i NAV med exkl moms priser på artiklarna är det inga problem, kassan räknar ut momsen och avrundar dina priser i kassan uppåt till närmaste krona. Har du olika prislistor i NAV kan dessa självklart användas istället för priserna på artikelkorten i NAV och hämtas då utifrån den kunds prislista som du har som kontantkund.

 

– För dina streckkoder väljer du tvär-referenser eller identifierare beroende på vilken licens du har av NAV. När kassören läser av en streckkod i kassan söker kassan bland streckkoderna men också efter artikelnumret som en del av våra kunder använder som streckkod.

 

– Alla kassakvitton redovisas som försäljningsfakturor i NAV på kassakunden eller den kund du valt som noll-konteras med de betalsätt som används på kvittot. Du väljer om du vill att dessa fakturor bokförs per automatik eller du hellre vill bokföra dem manuellt. Kvittonumren från kassakvittona anges som externt dokumentnummer på dina försäljningsfakturor så du kan söka efter ett specifikt kvitto i NAV.

 

– Alla kunder hämtas per automatik så att du kan se och sälja mot kunderna i kassan.

 

– Du kan lägga upp nya kunder eller ändra befintliga kunder i kassan och dessa uppdateras i realtid i NAV med den enkla information som finns i kassan så som namn, adress, telefonnummer mm.

 

– Du kan välja att hämta priserna från dina priser i realtid allteftersom du säljer i kassan mot en specifik kund.

 

– Självklart kan du ange lagerställe så att alla leveranser ut från lagret går från rätt lager.

Vad kostar det?

JobOffice Kassa integrerat med Dynamics NAV kostar 797 kr per månad och kassa via autogiro helt utan bindningstider.