Skip links

JobOffice Kassasystem med integration till Microsoft Dynamics

Få full koll och automatisera mellan butik, webb och Dynamics NAV eller 365 Business Central

Hur fungerar det?

JobOffice Kassa kan ansluta direkt till Dynamics NAV (NAV) eller Dynamics 365 Business Central (BC) via webbtjänster hos Microsoft eller en on premies lösning via våra partners. Vi erbjuder en komplett integration för artiklar, lager, kunder, orderhantering och bokföring.

Automatisk synkronisering av artiklar, priser, lager och kunder

Alla dina artiklar, priser, lager och kunder hämtas från Dynamics NAV eller Business Central till kassan så att du kan vara säker på att du har rätt pris och ett uppdaterat lagersaldo mellan dina butiker och webbshopp.

Sälj direkt eller välj en kund och
ta betalt

Betala kvitton med kort, kontant, Swish med flera. Har du återkommande kunder väljer du dem i kassan så får du statistik i Dynamics NAV eller Business Central över allt de handlar.

Se alla artiklar med uppdaterat lagersaldo i realtid

Alla dina artiklar i Dynamics NAV eller Business Central hämtas automatiskt till kassan. Läs in priser direkt från artikelkortet eller en kundprisgrupp.

Du kan även lägga upp och tidsstyrda specialpriser och kampanjer för dina artiklar som kassan läser in automatiskt.

Skapa nya kunder eller uppdatera befintliga direkt i kassan

Nya kunder du skapar i kassan blir automatiskt upplagda i Dynamics NAV eller Business Central.

Skapa en försäljningsorder från kassan

Om kunden hämtar varor i butiken, vill bli fakturerade eller om du behöver skapa en order för reparation eller service kan du göra det direkt i kassan.

Hämta och betala en försäljningsorder

Har kunden en öppen försäljningsorder i Dynamics NAV eller Business Central för exempelvis servicearbete eller om de ska hämta beställning de lagt på webben så kan du hämta den till kassan och låta kunden betala den med dina vanliga betalsätt.

Försäljningen registreras automatiskt i Dynamics NAV/BC

Oavsett om ett kvitto är direktbetald i butik eller om det är en kundorder så registreras och bokförs försäljningen i Dynamics NAV eller Business Central så att du kan följa statistiken och ekonomin.

Få koll på alla dina försäljningskanaler på ett ställe

Knyt ihop flera kassor över olika butiker och lagerställen till samma Dynamics NAV eller Business Central tillsammans med din webbshop eller andra integrationer för att få en mer komplett helhetsbild som hjälper dig ta rätt beslut för din verksamhet i realtid.

Ingår i kassapaket Enterprise.

Detta ingår alltid!

Kontrollenhet (svartalådan) för svenska Skatteverket

Säkerhetskopiering till molnet. Så du kan känna dig trygg

Fri användarsupport alla helgfria dagar ink kvällar och helger

Du hittar mer om våra priser och paket här!

Vad är Microsoft Dynamics NAV och 365 Business Central?

Dynamics NAV är ett ERP (enterprise resource planning) platform från Microsoft som integrerar ett företags ekonomi, lager, processer, personal och mycket mer för små och medelstora företag. Dynamics 365 Business Central erbjuder samma funktionalitet som Dynamics NAV men kan levereras i molnet.