Skip links

Kortterminaler

Integrerad eller fristående kortterminal

Ta betalt snabbt och smidigt. Fördelarna med en kortterminal är många. Genom att hyra din terminal kan du vara säker på att du alltid hänger med när ny teknologi och nya säkerhetskrav kommer. Med en kassakopplad terminal behöver du inte ange beloppet i terminalen, lägg in det som ska säljas direkt i kassan så dyker det upp i terminalen. Du eliminerar felinmatningar och diffar mellan kassan och terminalen. Du kan göra dagsavslut och andra inställningar direkt från kassan så du slipper använda krångliga menyer på terminalen.

p400
P400 Verifone är en modern kortterminal som har möjlighet till Klarna och andra funktioner direkt i terminalen
P400 är den nya moderna kortterminalen från Verifone! P400 är en snabb kortterminal som är skapad för att göra det ännu lättare och smidigare att betala! Terminalen har stor och högupplöst display vilket underlättar för de nya funktionerna så som att dina kunder bland annat kan välja Klarna direkt i kortterminalen. Hyr den från vår partner Verifone.
Yomani och VX820

Vi har fortfarande har stöd för utgående modeller, Yomani och VX820

Fristående kortterminal

Har du inte möjlighet att integrera kortterminalen till kassan kan du använda en helt fristående terminal. En fristående terminal kan du hyra eller köpa från en valfri leverantör.

Lane3000
Lane 3000 från Bambora

 

En mindre terminal som går att hänga upp i ett ställ för att spara plats. Snabb och enkel att använda med moderna funktioner för Contactless.

 

En liten men kraftfull kortterminal från Ingenico som kan enkelt anslutas via nätverket till kassadatorn. Med stöd för kontaktlösa betalningar. Hyr från vår partner Bambora.

NETS ipp350 kortterminal

En mindre terminal från Ingenico, tar mindre plats men du tar betalt snabbt, smidigt och säkert. IPP350 är en betalkortsterminal som integreras med ett kassasystem. De belopp som slås in i kassan överförs till kortterminalen.

 

Med stöd för kontaktlösa betalningar, NFC (Blipp). Klarar chip och remsa.

JobOffice kassa har stöd för NCF. För att aktivera blipp kontakta din kortterminals leverantör.
Contactless kortbetalning med JobOffice Kassa och utvalda betalkortsterminaler.

contactless-joboffice

Vi hjälper dig att hitta rätt.

Boka en personlig demo!

Boka här