Skip links

Kassasystem för mässa, torghandel eller pop-up butik

Kassasystem utan bindningstid för pop-up butik,

tillfällig försäljning eller extra säsongskassa

Hos JobOffice Kassa har vi ingen startavgift och ingen bindningstid så att du kan enkelt starta upp en kassa för en mässa, pop-up butik eller om du behöver en extra kassa i butiken under högsäsongen.

 

Förbered snabbt och enkelt genom att lägga in alla dina artiklar, priser och kampanjer direkt i kassan i förväg på en egen laptop. Nu har du ett mobilt kassasystem att ta med dit du behöver, som kan synkas med en permanent butik och/eller webshop. Sedan är det bara att ta med datorn till mässan, torghandeln eller dit du behöver den, aktivera abonnemanget för den perioden du behöver och sedan när du är klar kan vi lägga den vilande till nästa event eller säsong.

Ge dina kunder den bästa upplevelsen med ett komplett kassasystem även när du inte är i en fast butik. Det ger mer betalningsmöjligheter och säkrare kortbetalning för dina kunder, och du har en smidigare administration.

Ladda ner kassan och prova gratis 

Vad behöver jag för min portabla kassa?

  1. En dator eller laptop med Windows 7, 8 eller 10
  2. Internetanslutning för att ladda ner och aktivera programmet.
  3. En kvittoskrivare och annan utrustning så som streckkodsläsare eller magnetkortsläsare för presentkort.
  4. En kortterminal. Har du inget avtal kontakta våra partners hos Bambora eller Verifone för att höra om korttidshyra.

 

Hur kommer jag igång?

Ladda ner JobOffice Kassa på den dator du ska använda. Har du redan JobOffice Kassa i butiken kan vår support hjälpa dig med att koppla din extrakassa till din ordinarie kassa.

 

Lägg in dina artiklar, priser och eventuella kampanjer du ska använda på mässan. Använd Excel-fil eller anslut kassan direkt till Visma, Fortnox eller Dynamics NAV/Business Central för att underlätta arbetet.

 

Aktivera abonnemanget genom att antingen välja obundet månadsvis eller välj själv direkt hur många månader du vill använda kassan.

 

När du är klar kan du pausa ditt abonnemang och sedan i lugn och ro ta ut statistik och exportera SIE-filer och dagsrapporter för full koll på försäljningen.

 

Osäker om JobOffice Kassa passar för dina behov?

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning. Du kan även läsa mer om hur JobOffice kassa fungerar på event här!

Tillfällig kassa, mobilt kassasystem

Vi hjälper dig att hitta rätt.

Boka en personlig demo!

BOKA här