Windows System AB är ett B2B företag som utvecklar kassaprogram och säljer hårdvara för butiker. Våra kunder finns i hela Sverige och vi har i dagsläget ett litet kontor i Gråbo och ett sälj/supportkontor i Partille. Vi är inne i en expansiv fas och söker därför nya medarbetare till vårt framgångsrika team. 

 

Säljare

Till vårt affärsområde JobOffice söker vi en säljare. Inom detta affärsområde förser vi våra kunder med helhetslösningar för detaljhandeln med integration av kassasystem till olika affärssystem.  Har du erfarenhet av uppsökande försäljning där du visat på goda resultat är det meriterande. Arbetet innebär i huvudsak att arbeta med telefonförsäljning från vårt kontor. 

Det spelar mindre roll vilken bransch du har erfarenhet av, det viktigaste är förståelsen kring vad som skapar försäljning samt dina personliga egenskaper. B-körkort är meriterande och vi ser gärna att du har goda kunskaper i engelska språket. Meriterande är även ett hemspråk annat än svenska.

Vi söker personer som är resultatorienterade, målmedvetna och engagerade samt har viljan att bygga och skapa goda affärsrelationer. I övrigt är du kommunikativ, har en positiv inställning och framför allt har du drivet och viljan att lyckas.

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan till personal@wsab.se 

1Line support tekniker

Som supporttekniker hos oss har du hand om support via telefon och chatt för våra kunder och vår programvara JobOffice Kassa. Du hanterar de enklare frågorna i hur man använder programmet. Blir det mer tekniska frågor lämnar du över till 2 Line support där vi har tekniker.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som administratör, är ekonomiutbildad och lätt kan förstå vår integration till marknadens vanligaste ekonomisystem. I arbetet ingår även att du hjälper till med andra administrativa göromål som att skapa order, håller ordning på kund och leverantörsreskontra m.m. Ekonomiutbildning är meriterande. Det krävs att du är en lugn, noggrann och sansad person med ett trevligt sätt att bemöta kunderna i telefon och skrift. 

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan till personal@wsab.se 

Junior Frontend utvecklare

Vi söker dig som brinner för utveckling och problemlösning. Som person är du lättlärd, initiativtagande och duktig på att planera och strukturera ditt arbete. Eftersom du kommer arbeta i team vill vi också att du har god kommunikativ förmåga samt lätt för att samarbeta.

Du kommer att ges möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna såsom .NET MVC, Microsoft Azure mfl. Vi tror att du trivs bra på ett snabbföränderligt bolag som befinner sig i en expansiv fas där du har mycket frihet att själv bestämma om hur du vill arbeta och vilka verktyg du vill använda då vi har en öppen attityd till förändring och inte sitter fast i gamla system.

Du ska ha vilja och glöd att lära dig nya saker, lätt för att ta i ny teknik och snabbt kunna lära dig nya programmeringsspråk vid behov. C#, Web API, REST, OAuth, Github, PHP, Javascript, HTML5 är såklart några grundbultar. Du har också en designkänsla och vi ser gärna att du visar upp några av dina alster som du gjort. Med gedigen programmeringsbakgrund och nyfikenhet kan du snabbt ta till dig andra specifika programspråk och bli en fena på kort tid. 

Vi ser att du är en självgående person som trivs i föränderliga miljöer. Du har det genuina intresset för programmering och en ambition att bli en riktigt duktig utvecklare. Vi värdesätter att alla är delaktiga och uppmuntrar nya kreativa idéer och förslag.

Låter det intressant och stämmer ovanstående in på dig är du välkommen med din ansökan till personal@wsab.se 

 

Senast uppdaterad 2016-10-27