varför Yomani?

Högt tempo och kö i kassan – då är Yomani ett bra val. Det är en snabb och tålig terminal med snygg design som du placerar direkt på disken.

Terminalen har inbyggt insynsskydd och färgskärm. Den är också förberedd för framtida betalningar via contactless och kommer att ha stöd för ”Chip utan PIN” vilket betyder att kortköp, under ett visst belopp, kan göras utan verifikation med pinkod.

HYR ALLTID!

Bevara flexibiliteten och möjligheten att i framtiden byta terminal utan nya dyra investeringar genom att hyra terminalen. Du riskerar inte att sitta fast med en terminallösning när utvecklingen går framåt. Ny teknik med bland annat NFC för betalning med mobiltelefon finns redan i andra länder. Att hyra terminalen ger dig även en bättre kontroll över vad terminalen egentligen kostar. Vid köp tillkommer kostnader för tjänster som behövs för att kunna använda terminalen som ofta ingår i hyran.

pris 480 kr/mån

Den stora fördelen med att koppla terminal till kassasystem är att det inte finns någon risk att kunden betalar något annat än vad som har slagits in i kassan. Många kunder ser också fördelar i att det blir mer plats på kassadisken och att det bara är en typ av kvittorullar att hålla reda på.

VEM HYR JAG AV?

Har du har en fristående Xenta från Verifone med knappsats för kassören eller Babs PayLink kan du alltid uppgradera den till att bli beloppskopplad utan kostnad.