Spara tid och pengar med integration till affärssystem!

Låt ditt affärssystem hantera dina artiklar som du säljer i kassan och ha full kontroll över ditt lager om du har både butik och webbshop. All försäljning du har i kassan bokförs direkt i ditt affärssystem med automatik och du kan göra det du är bäst på - sälja i butiken!


Visma eEkonomi

Integrera JobOffice Kassa med Visma eEkonomi på bara några enkla klick och synkningen av artiklar och priser startar automatiskt.

Alla kvitton från kassan får du direkt in i eEkonomi så att du alltid kan följa försäljning i realtid online vart du än befinner dig.

Läs mer om JobOffice med eEkonomi >

Integrera JobOffice Kassa med Visma eEkonomi
 
 

Visma Administration

Med en integration mellan JobOffice Kassa och Visma Administration 500, 1000 eller 2000 förenklar du vardagen.
Koppla artiklar, lager, kunder och skapa eller hämta en order direkt i kassan.

Läs mer om JobOffice med Visma Administation >

 
 

Visma.net

Med integration mellan JobOffice Kassa och Visma.net synkroniseras alla artiklar och priser mellan kassan och Visma automatiskt. Alla kvitton skickas över till Visma i realtid och lager för sålda artiklar uppdateras direkt.

Läs mer om JobOffice med Visma.net >

 
 

Fortnox

Integrera JobOffice Kassa med Fortnox och få dina kvitton bokförda i Fortnox allt efter som du säljer där verifikatet innehåller detaljerad information om vad du har sålt.

Lagret i Fortnox uppdateras såklart så du som har en webbshop ansluten till din Fortnox kan känna dig trygg med att lagerantalet på webben stämmer.

Läs mer om JobOffice med Fortnox >

 
 

Microsoft Dynamics NAV

Med en integration mellan JobOffice Kassa och Microsoft Dynamics NAV synkroniseras alla artiklar, priser och kunder. 

I kassan kan du hämta upp en försäljningsorder, sälja mer eller mindre och låta kunden betala kontant eller kort.

Läs mer om JobOffice med Dynamics NAV >

 
 

Visma Business

Med integration mellan JobOffice Kassa och Visma Business får du alla kunder, artiklar och priser överförda till kassan. I realtid som du säljer mot kontantkvitto skapas en order i Visma.

Du får också möjlighet i kassan att välja betalsätt faktura där en order skapas i Visma som frisläpps och ligger kvar för fakturering.