Skip links

JobOffice integritetspolicy

Vår GDPR och integritets policy

Vi på JobOffice AB värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I denna integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information på vår hemsida www.joboffice.se
Hemsidan beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande.

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och det är därför viktigt att du läser och förstår vår integritetspolicy innan du använder våra tjänster. Du kan alltid kontakta oss på support@joboffice.se om du har några frågor.

 

Personuppgifter

Vi kan behöva spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, e-post, adress, bilder och uttalanden. Vi sparar personlig information i olika register beroende på din och vår relation. Våra olika register är baserade på om du är kund, leverantör eller personal.

 

Ändamål med personuppgifter

De personuppgifter vi sparar i våra register är enbart för att kunna kommunicera med dig.

 

Vilka personuppgifter vi sparar

Vi sparar enbart den informationen du har delat med dig av till oss och som är av intresse för att uppfylla framtida kommunikation mellan JobOffice och dig.

 

Rättslig grund

När vi sparar personuppgifter på dig som är kund eller leverantör stödjer vi oss mot att det är för intresseavvägning och kräver inte ditt samtycke för detta.

När du kan behöva dela med dig av mer information på vår hemsida behöver du lämna ditt samtycke för att vi behandlar dina personuppgifter. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen genom att kontakta oss.

 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter

Du kan när som helst be oss att rensa dina uppgifter från vårt register. Om du inte ber oss om att radera dina personuppgifter så sparas dina uppgifter ett år efter senaste kontakt med oss.

 

Vilka delar vi dina personuppgifter med

Enda gången vi aktivt delar dina personuppgifter till tredje part är om du har önskemål att ange dig som kontaktperson vid direktleverans från vår leverantör.

 

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig och dataskyddsombud

JobOffice AB, Cyril Porseland, Kristinelundsgatan 12, 411 37 Göteborg, 0104-100 100, support@joboffice.se, org. Nr: 559076-2794.
Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kontaktuppgifter ovan. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

 

Google Analytics

Vi använder Google Analytics ett webbanalysprogram som tillhandahålls av Google, Inc (”Google”) för att samla in viss information avseende ditt besök på vår hemsida, www.joboffice.se

Dessa uppgifter kan omfatta; detaljer kring ditt besök på hemsidan, platsinformation, sidor du besöker och information om din mobila enhet och internetuppkoppling, inklusive IP-adress, operativsystem och webbläsare.

 

Cookies

Alla som besöker en webbplats eller applikation med cookies ska enligt lag (2003:389) om elektronisk kommunikation få information om dem samt medvetet godkänna att de används. En cookie är en liten textfil som sparas på besökarens dator. Filen innehåller en rad karaktärer som skickas till din mobila enhet när du besöker en hemsida eller använder en applikation. Cookies kan lagra unika kännetecken, använda preferenser och annan information. Vi använder cookies för att förbättra kvalitéten på våra tjänster, bland annat för att lagra användarinställningarna och för att spåra slutanvändare.

 

Samtycke till användandet och möjlighet att tacka nej till cookies

Genom att använda vår hemsida samtycker du till användningen av cookies enligt ovan. Det finns möjlighet att tacka nej till cookies genom att radera cookies från din hårddisk, vilket kan ske när som helst. Att radera cookies kan göra att dina personliga inställningar försvinner. Du kan också ändra inställningarna i din webbläsare så att den nekar att cookies sparas på din hårddisk. Detta kan försämra funktionaliteten på vissa webbsidor och kan leda till att vissa funktioner och tjänster i Applikationen slutar att fungera. Har din webbläsare stöd för ett så kallat “inkognitoläge” kan du aktivera det för att automatiskt radera alla cookies varje gång du stänger din webbläsare.