Skip links

Kassaregister för just din bransch

Kassasystem för både småföretagare & storbolag

Anpassningsbart kassaregister för enkel försäljning, oavsett bransch.

Med stor frihet att endast välja de funktioner du behöver kan du anpassa JobOffice Kassa för just din verksamhet.

Se våra färdiga paket eller kontakta oss för kostnadsfri rådgivning så hjälps vi åt att hitta rätt komposition av JobOffice Kassa för just din verksamhet.

Designa din kassa som du vill ha den

Bygg upp ditt kassaregister så som du vill ha det. Det går snabbt att lägga till, förändra och ta bort varor, tillägg, funktioner och kassaknappar i kassan. Gör dina egna snabbknappar och menyer och gör dem mer personliga med färger eller bilder.

Kassaregister med affärssystem

JobOffice Kassa har integrationer mot flera av de ledande affärssystemen som i sin tur går att koppla till en mängd olika webbshoppar. Andra fördelar med att koppla din kassa till ett affärssystem är att du får full koll på artiklar, lager och bokföring. Välj en lösning som passar din verksamhet!

Integrerade betallösningar

Lägg till fler betallösningar i din kassa! Integrerade betalningar ökar effektiviteten i kassan och minskar mänskliga misstag. Summan blir ökad effektivitet och färre fel ger
totalt sett en lägre kostnad. Effektiva betallösningar som Svea InStore och Swish ger dig bra möjlighet till en större intäkt.

Anpassa kassaregister för din bransch

Detaljhandel

Läs Mer

Lunch & Cafe

Läs Mer

Behandling & Spa

Läs Mer

Service & Reparation

Läs Mer

Servicebutik & Livsmedel

Läs Mer

Pop-up & Event

Läs Mer

Boka in en kassa demo!

Vill du veta mer om vårt kassaregister? Ring in till supporten så berättar vi mer eller boka en gratis demo av JobOffice Kassa. Vi guidar dig genom JobOffice funktioner och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig och din bransch

Boka demo

Prova på vår kassa helt gratis

Med JobOffice Kassa demobolag kan du prova på kassan helt gratis. Hämta, installera och aktivera din kassa redan idag. På vår supportsida hittar du all information du behöver för att komma igång med din demokassa!

Ladda ner