Genom att hyra din betalkortsterminal kan du vara säker på att du alltid hänger med när ny teknologi och nya säkerhetskrav kommer.

Med en kassakopplad terminal behöver du inte ange beloppet i terminalen, du lägger bara in det som ska säljas direkt i kassan och terminalen får alltid samma belopp som kassan. På så sätt kan du eliminera felinmatningar och diffar mellan kassan och terminalen.
Du kan även göra dagsavslut och andra inställningar direkt från kassan så du slipper använda krångliga menyer på terminalen.


 Koppla din Yomani kortterminal direkt till JobOffice Kassa
 
 IiPP350 från Nets eller Bambora
 
nets.png
bambora.jpg

Yomani från Babs paylink eller verifone 

 

iPP350 från bambora eller nets

Yomani är den nyare terminalen med stöd för framtida contactless transaktioner (NFC) och är utrustad med tydlig färgskärm, samma kraftfulla bakgrundsbelysning och inbyggt insynsskydd som tidgare modell Xenta.

 

En mindre terminal som även går att hänga upp i ett ställ för att spara plats. Snabb och enkel att använda med moderna funktioner för kontaktlösbetalning.

 

Har du en av nedan äldre kortterminaler rekommonderar vi att du byter ut den mot en nyare för att säkerställa att den möter alla nya säkerhetskrav och betallösningar. Vissa äldre terminaler kommer inte stödas efter 2017.

 Xenta

Xenta

 i5100

i5100

 i6400

i6400