Genom att hyra din betalkortsterminal kan du vara säker på att du alltid hänger med när ny teknologi och nya säkerhetskrav kommer.

Med en kassakopplad terminal behöver du inte ange beloppet i terminalen, du lägger bara in det som ska säljas direkt i kassan och terminalen får alltid samma belopp som kassan. På så sätt kan du eliminera felinmatningar och diffar mellan kassan och terminalen.
Du kan även göra dagsavslut och andra inställningar direkt från kassan så du slipper använda krångliga menyer på terminalen.


Koppla din Yomani kortterminal direkt till JobOffice Kassa
 
Contactless med JobOffice Kassa

Contactless kortbetalning med JobOffice Kassa och utvalda betalkortsterminaler.

 
IiPP350 från Nets eller Bambora
Yomani kortterminal från Verifone
Yomani kortterminal från Babs Paylink
 
bambora.jpg
 

Yomani från Babs paylink eller verifone 

 

iPP350 från bambora

Yomani är den nyare terminalen med stöd för Contactless transaktioner (NFC) och är utrustad med tydlig färgskärm, samma kraftfulla bakgrundsbelysning och inbyggt insynsskydd som tidgare modell Xenta. En robust och driftsäker terminal som klarar ett högt tryck.

Använder du Swedbank ska du vanligtvis beställa kortterminal från Babs Paylink och övriga banker kan välja fritt.

 

En mindre terminal som även går att hänga upp i ett ställ för att spara plats. Snabb och enkel att använda med moderna funktioner för Contactless.

 
 

Behöver du en trådlös kortterminal går det istället att använda en fristående terminal som en VX680 WiFi terminal från Verifone.