Nyhet – Swish Utbetalning i kassasystem

Swish Utbetalning till kunder och privatpersoner med kassasystem i butik

Swish fortsätter växa med över 7 miljoner aktiva användare varje månad. I maj 2021 slogs rekord med ett genomsnitt av 2 miljoner genomförda betalningar per dag där ungefär 40% gick till företag.

Det är i e-handeln och butikerna med Swish Handel där antalet betalningar ökat mest med en tillväxt på ca 180% de senaste två åren.*

JobOffice Kassa var tidigt ute med att erbjuda Swish Handel i butik strax efter lanseringen i 2017. Nu är det dags igen med en helt ny tjänst för företag – Swish Utbetalning.

Betala med Swish i butik

Vad är Swish Utbetalning?

Swish Utbetalning är en helt ny tjänst som ger företag med Swish möjligheten att betala ut pengar till privatpersoner. Detta går att göra från mobilen, datorn eller vi vårt fall direkt från kassasystemet.

Det finns många olika användningsområden som exempelvis utbetalning av vinstpengar, inköp av varor eller återbetalning av returer eller återköp. Du väljer själv hur du använder det.

Låter detta intressant? Kontakta vår support så berättar vi mer och hjälper er komma igång med JobOffice Kassa tillsammans med Swish Handel och Swish Utbetalning.

Vad mer är nytt?

Förutom Swish-Ubetalning kan ni med JobOffice Kassa och Swish Handel nu välja att visa en QR-kod istället för att ange kundens mobilnummer.

Perfekt för dig som använder vår obemannade självservering Swish Handel. Ett snabbt, enkelt och säkert sätt för kunden att betala.

Glöm inte att vi fortfarande erbjuder kostnadsfri assistans med nya etikettstorlekar för dig med JobOffice Kassa och en Zebra etikettskrivare.

Erbjudandet gäller endast en begränsad tid men både nya och gamla kunder är välkomna att kontakta oss med önskemål för nya storlekar.

Fler inlägg

Äntligen en pappersfri kassa

Vi presenterar vår nya partner ClowID Tillsammans med ClowID erbjuder vi nu alla våra kunder med JobOffice kassa en helt ny tjänst för digitala kvitton.