Nyhet – Digitala kvitton till kundens Kivra brevlåda

JobOffice Kassasystem med digitala kvitton till Kivra

Vi var tidigt ute. Redan 2011 var JobOffice Kassasystem en av de första på marknaden att erbjöda digitala kvitton från tjänster så som Spara kvittot och Kvittar.

Vi har under flera år tittat på många olika lösningar av digitala kvitton från en ganska unik synvinkel, inte bara som leverantör av kassasystem utan även hur kommer detta fungera för våra kunder, butikerna. Och naturligtvis även som slutkunder själva, hur vill vi få digitala kvitton när vi är ute och handlar?

Varför Kivra?

Kivra har under flera år vuxit till en av de största leverantörerna av digitala brevlådor på marknaden. Speciellt under pandemin har allt fler anslutit sig för digitala vaccinbevis* men även digitala brev och kvitton för att minimera kontakt och smittorisk.

Med över 5 miljoner registrerade användare och över 30 000 företag och myndigheter som skickar digitala brev** så är det stor chans att kunden redan är registrerad hos Kivra.

Alla som är registrerade hos Kivra kan automatiskt får sina digitala kvitton direkt i appen. Med så många kunder redan registrerade blir det för oss ett självklart val.

Hur fungerar det i JobOffice Kassasystem`?

Om kunden har registrerat sitt betalkort i sin Kivra-app och använder det i en kortterminal kan kassan fånga upp detta och skicka kvittot direkt till kundens Kivra-brevlåda.

Du behöver inte fråga eller identifiera kunden i kassan utan kvittot är bara iväg helt automatiskt och kassören får upplysning om detta i kassan efter slutfört köp och kunden får information på kunddisplayn om det finns en.

Betalar kunden med något annat betalsätt eller inte har sitt kort registrerat hos Kivra ännu kan du alltid välja att skicka till Kivra manuellt.

Enklast är att scanna kundens körkort eller ID eller sök upp dem med mobilnummer.

Digitala kvitton med JobOffice Kassasystem

Glöm inte att påminna kunden att registrera sitt kort hos Kivra för att få det automatiskt nästa gång de betalar med kort!

Alla kvitton samlade på ett ställe

Det spelar ingen roll om kunden handlat hos ICA, JULA, Kjell & Company eller en av de många andra anslutna butikerna. Alla kvitton är samlade på ett ställe.

Kunden kan se alla sina kvitton i sin Kivra-app organiserade efter företag och butik.

Alla kvitton visas med komplett information om vad de köpt, eventuella rabatter, moms osv. precis som ett utskrivet kvitto.


Digitala kvitton hos Kivra med JobOffice Kassasystem

Därför ska du välja JobOffice Kassasystem med digitala kvitton till Kivra

  • Från en leverantör som många redan känner till och litar på.
  • Skickas automatisk eller med enkel identifiering i kassan.
  • Alla kvitton samlade på ett ställe för både stora och små butiker.
  • En utmärkt tjänst för kunden och för enkla returer och garantiärenden.
  • Bidra till en mer hållbar framtid utan papper och transporter.

Hur kommer jag igång?

Har du frågor eller vill veta mer om JobOffice Kassasystem med digitala kvitton är du välkommen att kontakta oss på telefon 0104-100 100 eller support@joboffice.se


*Sveriges Radio rapporterar om digital postlåda under Covid-pandemin.

** Statistik från Kivra.se

Fler inlägg

Äntligen en pappersfri kassa

Vi presenterar vår nya partner ClowID Tillsammans med ClowID erbjuder vi nu alla våra kunder med JobOffice kassa en helt ny tjänst för digitala kvitton.