Nyhet – Betala faktura i kassasystem för Visma Administration

Vi har under sommaren fortsatt vårt arbete med att standardisera våra integrationer i JobOffice Kassasystem mot de affärssystem vi stöder.

Vårt mål är att du ska få samma möjligheter och att det ska fungera och se likadant ut i kassan oavsett vilket affärssystem du använder så att du kan känna dig trygg att så lite som möjligt ändras i kassan skulle behöva ge dig på arbetet att byta affärssystem.

Den här gången har vi fokus på Visma Administration för att ta vår integration närmare det vi redan erbjuder för eEkonomi, Fortnox och Microsoft Dynamics NAV och 365 Business Central.

Låt kunden betala sin faktura med kort, kontant och Swish.

Som titeln säger så kan du nu hämta en obetald kundfaktura från Visma Administration till JobOffice Kassasystem och betala den direkt i kassan med dina vanliga betalsätt.

För att göra det enklare och snabbare att hitta dina obetalda fakturor kan du i kassan lägga till en ny knapp under Standardfunktion som heter ”Betala kundfaktura”.

När du trycker på knappen visas en ny vy med en sökbar lista över alla obetalda fakturor i Visma Administration. Allt du behöver göra är välja den faktura som ska betalas och sedan välja ett eller flera betalsätt i kassan precis som vanligt.

Betala en kundfaktura i JobOffice Kassasystem med integration till Visma Administation

Ett lyft med orderhantering i realtid

För en mer enhetlig användning i kassan har vi även en likadan vy för öppna order i Visma Administration. Du kan på samma sätt som med fakturor söka bland alla öppna order och välja den du söker.

Allt du behöver göra är att lägga till standardknappen ”Hämta en kundorder”.

Både skapa ny order och betala kundfaktura uppdaterar Visma i realtid. Detta innebär att den ny ordern eller betalningen på fakturan finns i Visma så fort den är genomförd i kassan.

Vad mer?

Vi har mycket mer planerat framöver så glöm inte att hålla koll på vår blogg här och prenumerera på våra uppdateringsnyheter på https://release.joboffice.se/.

Som alltid tackar vi alla våra kunder för deras önskemål och synpunkter och ser fram emot att höra vad ni tycker om våra nya funktioner så hör gärna av er till vår support.

Fler inlägg

Äntligen en pappersfri kassa

Vi presenterar vår nya partner ClowID Tillsammans med ClowID erbjuder vi nu alla våra kunder med JobOffice kassa en helt ny tjänst för digitala kvitton.