Sverige går allt närmare ett kontantlöst samhälle. Vilka betalsätt förväntar sig dina kunder i kassan?
För bara några år sedan hade de flesta sagt kontant och kort.
Men idag är det mer accepterat än någonsin att säga “vi tar inga kontanter”.
Kunder vill att betalningen ska vara så lätt, snabb och säker som möjligt. Erbjud kunderna smarta lösningar som de känner igen.
— JobOffice

Swish

Slutför betalningen i mobilen med Swish Handel och JobOffice Kassa

Över 20 miljoner transaktioner i månaden visar att Swish är ett betalsätt som de flesta känner igen och är bekväma med att använda.

Med JobOffice Kassa kan du ta betalt direkt i kassan med Swish Handel. Ange bara kundens mobilnummer och de får upp en notis i sin Swish app på mobilen för betalningen. Allt de behöver göra är at godkänna och betalning sker via banken på bara några sekunder.

Genom att direktkoppla Swish med kassan blir hanteringen inte bara snabbare och enklare utan även tryggare och säkrare för kunden då kontrollen görs automatiskt direkt av banken och inte kassören.

Läs mer om JobOffice med Swish >

 

Klarna Checkout

Låt kunden betala med Klarna Checkout mobilbetalning direkt i JobOffice. Du anger kundens telefonnummer i kassan och kunden slutför köpet direkt i mobilen.

Läs mer om JobOffice med Klarna Checkout >

 

JobOffice Kassa erbjuder även lösningar för magnetpresentkort, kuponger och Swish som betalsätt.
Du kan även lägga till egna betalsätt eller välja att skapa en faktura eller försäljningsorder direkt från kassan och skicka den till ditt affärssystem med automatik.

Läs mer om integration till affärssystem >