Skip links

Viktväktarna i Sverige valde JobOffice mobila kassasystem

Viktväktarna ersätter nu sina befintliga kassaapprater
med moderna och mobila JobOffice® Kassa för sina coacher runt om i landet.

–  “Det här är genom tiderna Windows System AB:s största affär med 100 mobila smarta paket, berättar Cyril Porseland grundare av företaget”

Windows Systems återförsäljare Bank & Butik Material AB kontaktade Windows System AB redan i våras för behovsanalys av Viktväktarnas framtidsbehov. Nu ett halvår senare rullas enheterna ut till
coacher runt om i landet.

Central administration

Huvudkontoret för Viktväktarna i Malmö administrerar varor och inställningar av exempelvis knappar på kassabilden centralt och skjuter ut dessa förändringar till samtliga ansluta JobOffice® kassor.

– “Vi projekterar just nu nästa steg där dagsavslut i kassorna kommer att återrapportera dagens
försäljning tillbaka till huvudkontoret, berättar Cyril Porseland”

Hur fungerar det?

Viktväktarnas coacher undervisar och säljer varor i olika lokaler vilka kan variera från gång till gång varför det är viktigt att kassasystemet är mobilt och så enkelt som möjligt. Windows System AB har tagit fram en driftsäker lösning med blåtandsenheter från kända leverantörer som exempelvis Microsoft och Star Micronics just för att användaren av kassan enkelt skall kunna bära med sig hela kassautrustningen i en väska. Samtliga enheter drivs på uppladdningsbara batterier och kontrollenheten för Skatteverket är placerad på en server i molnet för att göra det ännu enklare för användaren.

Om JobOffice® Kassa

JobOffice® Kassa är marknadens modernaste och mest lättanvända kassasystem med integration mot flera affärssystem och massor av appar som du själv lägger till i programmet för just din bransch. Med säkerhetskopior i molnet och automatiska uppdateringar kan alla kunder känna sig trygga med att programvaran uppfyller myndigheternas krav på säkerhet och kontroll.