JobOffice Kassa är ett godkänt och certifierat kassasystem utvecklat och sålt av Windows System i Göteborg AB som utvecklat affärssystem sedan 1989. Programmet lanserades 2010 med målet att göra kassaregister så enkelt som möjligt till en så låg kostnad som möjligt. 

VÅRA MÅL ÄR:
* DET SKA VARA ENKELT ATT ANVÄNDA
* INGA DYRA STARTAVGIFTER OCH INGA BINDNINGSTIDER
* DU BETALAR ENDAST FÖR DET DU BEHÖVER

 

För att nå våra mål och samtidigt se till att JobOffice Kassa stöder de senaste kortterminalerna, affärssystemen och ny teknologi utvecklas systemet löpande. Alla uppdateringar ingår och installeras automatiskt.


Genom att använda ett tydligt gränssnitt förenklas kassahanteringen.

 

Organisera dina artiklar och tjänster direkt i kassan

Du kan själv skapa så många varor du vill och gruppera dem i varugrupper för lättare hantering.

Ange benämning, artikelnummer, enhet och streckkod. Du kan även ställa in inköpspris och försäljningspris. Anger du inget pris får du en fråga om att ange pris varje gång du ska sälja varan. Perfekt för öppna varor eller "övrigt".

 

Ge ditt kassasystem ett mer personligt utseende

Du väljer själv storlek, färg och typsnitt du vill använda för varje enskild knapp. Eller gör det riktigt snyggt och enkelt genom att använda bilder på dina varor.

På vänstersidan av Kassa-bilden ser du en lista på de varor du lagt till på kvittot med namn, antal, eventuell rabatt och pris. Längst ner ser du total summan för hela köpet.

 

Erbjud kunden fler betalsätt

När allt är klart tryck bara på knappen Betala och välj ett av de många olika betalsätten JobOffice Kassa erbjuder.

Har du en kassakopplad kortterminal låt kunden betala snabbt och enkelt med Contactless (NFC).

Eller erbjud kunden att betala direkt med mobilen med Swish eller Klarna Checkout.

Använder du ett affärssystem från Visma, Fortnox eller Microsoft Dynamics NAV kan du skapa en order eller försäljningsfaktura direkt från kassan.

 

Följ försäljningen och se historik

På fliken Kvitton kan du på ett lätt sätt hitta och se tidigare kvitton. Du kan välja att se dagens eller gårdagens kvitton och få upp en lista över alla kvitton och se en digitalkopia på varje kvitto.

När dagen är slut kan du enkelt få ut både X och Z rapporter.

All försäljningshistorik, kvitton och dagsrapporter sparas automatiskt i kassasystemet och du kan ta backup till molnet så inget går förlorat.

 

Se själv hur enkelt det är med vår demokassa.
Det tar bara några minuter att komma igång och är helt gratis att testa!