Skip links

Fortnox är småföretagarnas dröm!

Gör din vardag enkalre med JobOffice Kassa och Fortnox

Småföretagare och redovisningsbyråer kan genom Fortnox molnbaserade plattform sköta ekonomi och administration på ett effektivt sätt. Plattformen är marknadsledande i Sverige. Den ger också kunderna tillgång till finansiella tjänster och företagsförsäkringar.

Stora eller lilla integrationen

Det finns två olika typer av integration mellan JobOffice Kassa och Fortnox

Den första kallas full integration och då hämtas bokföringskonton, moms, artiklar, priser och lager över till JobOffice Kassa från Fortnox. När du säljer i kassan skickas varje kvitto  över till eEkonomi antingen som ett verifikat eller som en betald kundfaktura och samtidigt uppdaterar lagret. En annan smart grej är att du kan hämta de kunder du har i Fortnox och skapa en order på dem direkt från kassan.

Sen så har vi  Fortnox Byrå. Här hämtas endast de förvalda bokföringskontona, all försäljnings skickas från JobOffice Kassa till Fortnox som verifikat. Alla artiklar, priser och lager hanteras enbart i kassan.

Att integrera JobOffice Kassa med Fortnox går på några minuter!


Du säljer dina varor i kassan som vanligt

Affärssystem Fortnox
och de bokförs i realtid i Fortnox med detaljerad information så som bokföringskonton, moms, artiklar, priser och lager

Redovisning för dagsavslut

Fortnox sköter alla krångliga inställningar utom två

Här hittar du den fullständiga guiden om hur JobOffice Kassa och
Fortnox fungerar tillsammas

För 547 kr vi autogiro utan bindningstid får du JobOffice Kassa med full integration till Fortnox. Väljer du den mindre integrationen Fortnox Byrå kostar det 397 kr per månad där kvitton bokförs automatiskt. Perfekt för dig som använder extern revisor med Fortnox eller där du inte vill integrera alla artiklar till kassan.

Bland annat ingår

  • Serverbaserad kontrollenhet (skatteverkets svarta låda).
  • Support via telefon, chat och e-post vardagar 8-17 med duktig personal som kopplar upp sig mot kassan för att så snabbt lösa dina frågor.
  • Daglig säkerhetskopia i molnet om olyckan är framme.
  • Inställningarna för Sync Center finns en guide för hur du snabbt kommer igång.

Har du ännu inte Fortnox eller JobOffice Kassa eller är osäker på vad du behöver kontakta gärna vår support så hjälper vi dig hitta rätt abonnemang och tillval.

Läs mer om Fortnox på fortnox.se