Fler möjligheter med JobOffice kassa och Visma eEkonomi

En mer komplett integration mellan affärssystem och kassaregister.

Vi har nu nöjet att presentera efterlängtade funktioner som gör integrationen mellan JobOffice Kassa och Visma eEkonomi ännu bättre.

Förutom automatisk bokföring kan du nu även hantera artiklar och kunder direkt i kassan med möjlighet till en utökad orderhantering.

Vi har även gått över hela vår integration för att säkerställa att den fungerar fullt ut med tillvalet Visma eEkonomi Lager.

Skapa & ändra artiklar

Skapa nya eller ändra befintliga artiklar direkt i JobOffice Kassa med Visma eEkonomi

Du kan nu direkt i kassan skapa nya artiklar eller ändra befintliga. Har du streckkoder kan du scanna dem direkt i kassan när du skapar artikeln.

Artikeln sparas automatiskt både i kassan och Visma eEkonomi så att du alltid har samma artikelregister och kan börja sälja dem direkt.

Dina kunder direkt i kassan

Skapa nya kunder direkt från JobOffice Kassa till Visma eEkonomi

Under fliken ”Kunder” i JobOffice Kassa ser du nu alla kunder som finns upplagda i Visma eEkonomi.

Välj en befintlig kund som handlar för att få statistik över vad dina kunder köper eller skapa nya kunder för order och fakturering.

Orderhantering

Hämta en order från eEkonomi till JobOffice Kassa

Om du har Visma eEkonomi med tillvalet Order & Offert kan du förutom att skapa en ny order från kassan nu även hämta en befintlig och betala den i kassan med dina vanliga betalsätt.

Fler möjligheter och enklare hantering

Vi har tagit fram några exempel på hur du nu kan använda JobOffice Kassa tillsammans med integration till Visma eEkonomi.

 • Click and collect webborder
  • Har du en webbshop ansluten till Visma eEkonomi? Låt kunden lägga en beställning på webben som en order ta betalt i kassan när de hämtar varorna.
 • Stamkunder
  • Har du stamkunder som hämtar ut varor för att sedan bli fakturerade? Skapa en order direkt i kassan. Nästa gång de handlar kan du hämta samma order och fylla på med fler varor eller skapa en ny order.
 • Beställning med handpenning
  • Säljer du dyra beställningsvaror där du vill ta ut en handpenning? Välj eller lägg upp kunden direkt i kassan och låt dem betala handpenningen. Skapa sedan en ny kundorder på själva varan. När den beställda varan finns att hämta kan du hämta ordern till kassan och ta betalt resterande belopp.
 • Service och verkstadsorder
  • Lämnar kunden in något hos er för reparation? Skapa en serviceorder direkt från kassan. Låt dem i verkstan öppna och uppdatera ordern med arbete och reservdelar kunden behöver så att kassan enkelt kan hämta tillbaka en färdig order och ta betalt.

Har du frågor eller vill veta mer om JobOffice Kasa med integration till Visma eEkonomi är du välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig.

Fler inlägg