Kassasystem för
Butik och detaljhandel

JobOffice Kassa
är anpassad

Oavsett om du säljer kläder, inredning eller sportartiklar så är JobOffice kassasystem ett smidigt och användarvänligt system för din butik

Ditt kassasystem

Flexibilitet

Anpassa efter din verksamhet och behov

Undvik långa köer och stressad personal genom att anpassa din affärs kassa med streckkoder, egna snabbknappar, genvägar och varusök. 

Här finns många möjligheter att skapa ett smidigt kassaflöde för din detaljhandel.

JobOffice Kassasystem demobutik

Välj bland våra standardknappar eller lägg enkelt till egna med olika färger, typsnitt eller bild i flera knappskikt så du snabbt hittar.

Importera och synkronisera

Synkronisering

Integrera till affärssystem och webb

Få full koll över artikelregister och lager genom att synkronisera hela artikelregistret med ditt affärssystem med integration.

Allt synkroniseras i realtid för uppdaterat lagersaldo och bokföring. 

Vi erbjuder flera välkända integrationer som underlättar bokföring och lagerhantering för att bespara dig både tid och huvudvärk. 

Sök varor och produkter i JobOffice Kassasystem

Med Joboffice Kassa kan du dessutom skriva ut egna etiketter genom att använda leverantörens streckkoder eller skapa egna

Öka försäljningen

Betalsätt

Snabba och säkra betalningar

Ett enkelt sätt att underlätta för kunder och snabba på köpprocessen är att erbjuda dina kunder flera sätt att betala på.

I vårt specialanpassade kassasystem till butik inom detaljhandel kan du integrera flera olika betallösningar.

För dyrare köp eller kunder som som inte har möjlighet att betala hela köpet på en gång så finns flera alternativ för fakturering och delbetalning.

JobOffice demo kassa övningskvitto

Sälj direkt eller skapa order och beställning på kunder och skicka kvitton digitalt med e-post eller direkt till kundens Kivra-brevlåda.

Vill du veta mer?

tveka inte kontakta oss idag