Skip links

Swish Företag och Swish Handel i butik

Betala med Swish i JobOffice Kassa

Mobila betallösningar är framtiden.

Och vi är redan där.

Swish gör det snabbt, säkert och enkelt att föra över pengar mellan två bankkonton.

 

Ska du använda Swish för att ta betalt av dina kunder i ditt företag behöver du ett företagsavtal för Swish. Det finns tre olika tjänster du kan välja mellan: Swish Företag och Swish Handel och Swish Utbetalning.

 

Alla ger dig ett unikt Swish nummer som börjar på “123” följt av 7 siffror för din verksamhet som kopplas till din bank som används för att göra säkra överföringar mellan dig och kunderna.

JobOffice Kassa erbjuder två sätt för dig att ta betalt med Swish i butiken.

Swish Handel

Swish Handel är speciellt framtagen för e-handel och butiker för att hantera Swish-betalningar på ett snabbt och säkert sätt direkt från kassan eller webbshoppen.

Med Swish Handel och integration till JobOffice Kassa anger du bara kundens mobilnummer direkt i kassan eller låt dem scanna en QR-kod direkt i deras Swish-app.

 

Kunden får då en notis i sin Swish-app i mobilen med beloppet de ska betala och kan godkänna transaktionen direkt med Bank ID. Ett kassakvitto kommer automatiskt ut så snart banken har godkänt betalningen.

 

Ett snabbt, smidigt och säkert sätt att ta betalt i kassan.

Swish Företag

För mindre företag är Swish Företag ett bra alternativ. Du kan enkelt ta emot Swish betalningar och få en bekräftelse på betalning direkt på kontot.

Med Swish Företag lägger du bara till en Swish-knapp som ett extra betalsätt i JobOffice Kassa.

 

Kunden utför betalningen från sin Swish-app i mobilen till ditt Swish-nummer. När du ser att transaktionen blev godkänd trycker du på Swish i kassan för att få ut ett kassakvitto.

Swish Utbetalning

En nyhet hos Swish och bankerna är tjänsten Swish Utbetalning. Med Swish Utbetalning kan du som företagare utföra utbetalningar till privatpersoner direkt från din bank till kunden med Swish.

 

Swish Utbetalning är ett helt separat avtal hos banken som get dig ett nytt Swish-nummer endast för utbetalningar.

 

I JobOffice Kassa sker en utbetalning automatiskt om kunden ska få tillbaka pengar. Ange bara kundens mobilnummer och personnummer direkt i kassan så sköter Swish resten.