Skip links

Swish Företag och Swish Handel i butik

Betala med Swish i JobOffice Kassa

Mobila betallösningar är framtiden.

Och vi är redan där.

Swish gör det enkelt att föra över pengar mellan två bankkonton. Det enda du behöver göra är att ange mottagarens Swishnummer (eller mobiltelefonnummer).

 

Ska du använda Swish för att ta betalt av dina kunder i ditt företag behöver du ett företagsavtal för Swish. Det finns två olika tjänster du kan välja mellan: Swish Företag och Swish Handel.

 

Båda ger dig ett unikt Swish nummer som börjar på “123” följt av 7 siffror för din verksamhet som kopplas till din bank som kunderna använder för att betala på istället för ett mobilnummer.

JobOffice Kassa erbjuder två sätt för dig att ta betalt med Swish i butiken.

Swish Handel

Swish Handel är speciellt framtagen för e-handel och butiker för att hantera Swish-betalningar på ett snabbt och säkert sätt. Det fungerar på samma sätt som Swish Företag där du får ett unikt Swish-nummer och kan se betalningen direkt. Skillnaden är att det kan integreras direkt med andra system som exempelvis din kassa eller webbutik.

Med Swish Handel och integration till JobOffice Kassa anger du bara kundens mobilnummer direkt i kassan.

 

Kunden får då en notis i sin Swish app i mobilen med beloppet de ska betala och kan godkänna transaktionen direkt med Bank ID. Ett kassakvitto kommer automatiskt ut så snart banken har godkänt betalningen

 

Ett snabbt, smidigt och säkert sätt att ta betalt i kassan.

Swish Företag

För mindre företag är Swish Företag ett bra alternativ. Du kan enkelt ta emot Swish betalningar och få en bekräftelse på betalning direkt på kontot. Har du enskild firma kan du oftast ansluta ditt företag direkt hos din Internet bank.

 

 

Med Swish Företag lägger du bara till en Swish-knapp som ett extra betalsätt i JobOffice Kassa.

 

Kunden utför manuellt betalningen från sin Swish-app i mobilen till ditt Swish-nummer. När du ser att transaktionen blev godkänd trycker du på Swish i kassan för att få ut ett kassakvitto.