Kassasystem med Swish betalning

Erbjud mer med Swish Företag, Swish Handel och Swish Utbetalning

Mobila betallösningar är framtiden

joboffice är redan där

 Ska du använda Swish för att ta betalt av dina kunder i ditt företag behöver du ett företagsavtal för Swish. Det finns tre olika tjänster du kan välja mellan: Swish Företag och Swish Handel och Swish Utbetalning.

Alla ger dig ett unikt Swish nummer som börjar på “123” följt av 7 siffror för din verksamhet som kopplas till din bank som används för att göra säkra överföringar mellan dig och kunderna.

swish

handel

Swish Handel är speciellt framtagen för e-handel och butik för att hantera Swish-betalningar på ett snabbt och säkert sätt direkt från kassan eller webbshoppen.

En snabb och säker integrerad lösning med QR-Kod direkt i kassan.

swish

utbetalning

En nyhet hos Swish och bankerna är tjänsten Swish Utbetalning. 

Med Swish Utbetalning kan du som företagare utföra utbetalningar till privatpersoner direkt från kassan till kundens bank.

swish

företag

För mindre företag är Swish Företag ett bra alternativ. 

Lägg till bara till en betalknapp i kassan för Swish så är du igång.

Vill du veta mer?

tveka inte kontakta oss idag

Vill du veta mer?

kontakta
oss idag

Snabba & smidiga betalningar

Swish är ett av de populäraste betalsätten att använda sig av idag, som flera av de andra betaltjänsterna som kan integreras med JobOffice kassa. Betaltjänsten passar jättebra att använda för både små, medelstora och stora företag. Välj paket utifrån vad som passar dig och din verksamhet.
 
Det finns flera fördelar för både företaget och kunden med att använda Swish. Det är tryggt för både dig och kunden då betalningssumman dras direkt från kundens bankkonto. Ingen kreditupplysning behövs eller väntan på en inbetalning. Samma gäller med utbetalningarna som sker omgående. Kunden behöver inte vänta eller ha koll på när utbetalningen inkommit på bankkontot.
 
Betalresan för kunden bli kortare och smidigare medans chansen för ett köp ökar. Därtill behöver kunden inte sitt bankkort eller annat för att genomföra sitt köp utan enbart sin mobiltelefon.