Skip links

Kassasystem för verkstäder
Service & Reparation

Service och reparation

Anpassa JobOffice kassasystem för verkstad eller andra service och tjänster.
Fokusera på varor, reparation och service.

Oavsett om du reparerar cyklar eller mobiltelefoner är det viktigt att ha full koll på alla reservdelar. Organisera och sälj dina artiklar direkt i kassasystemet med hjälp av egna knappar och menyer, streckkoder eller en kraftfullt sökfunktion. Låt det administrativa skötas automatiskt i bakgrunden med integration till affärssystem.

Organisera dina varor

Oavsett vilken slags verkstad du driver så är det viktigt att ha full koll på alla reservdelar. Organisera och sälj dina artiklar direkt i kassasystemet med hjälp av egna knappar och menyer, streckkoder eller en kraftfullt sökfunktion.

Full koll på lager och bokföring

Koppla din kassa till ditt affärssystem för full kontroll över artiklar, lager och bokföring. Låt integrationen sköta allt administrativt automatiskt i bakgrunden så att du kan fokusera på annat.

verkstad
verkstäder

Erbjud fler alternativ

Låt dina kunder betala som de vill. Med fler betalsätt ökar du försäljningen genom att låta kunden bestämma hur de vill betala. Beroende på vilket betalsätt du väljer att lägga till i kassan kan tillexempel dina kunder betala sitt köp med faktura eller avbetalning.

 

Erbjud dina kunder fler betalsätt så som Klarna eller Svea instore, Swish eller kortbetalning. Med integration till ditt affärssystem kan du även fakturera själv eller skapa och hämta en order.

Kassasystem för verkstäder, service, reparationstjänster

1. Kassa för butik kopplad till verkstad
2. Kassa med avbetalning och faktura. Möjligheten att erbjuda flera olika betalsätt direkt i kassan till exempel Swish och Svea InStore
3. Fakturera kunder med hjälp av ditt affärssystem.
4. Anpassat kassasystem för verkstäder där du kan integrera mot affärssystem för att ha koll på bland annat lager, bokföring och andra funktioner
5. Sälj artiklar direkt i kassasystemet

Vad kostar ett kassasystem?
Jo, det kostar från 298kr/mån.

 

Läs mer om våra Priser och kassapaket här